![]() |
Paçanga Böreği Malzemeler : * 3 yufka * Pastırma * Kaşar * Toz kırımızı biber * 1 yumurta beyazı Kızartmak için: * Sıvıyağ Hazırlanışı : Paçanga böreği için 3 adet yufkayı üçgen olarak kesin.Kaşar peyniri rendeleyin.1 adet yumurtanın akını ve sarısını ayırın. Yufkaların üzerine ilk önce 1 dilim psatırma üzerine kaşar peynir rendesi üzerine kırmızı pulbiber serpin. Daha sonra rolu yapıp ucunu yumurta akına batırp sarın.Sıvıyağda paçanga böreğini kızartın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük