![]() |
Tavuklu Sarma Malzemeler : * 4 yaprak baklavalık yufka * 1 parça tavuk göğsü * 1 yumurta sarısı * 1 çorba k.tereyağı Üzeri için: * susam Hazırlanışı : Tavuk göğsünü uzun uzun doğradıktan sonra üzerine tuz, karabiber ve susam ekleyerek harmanlayın. Daha sonra baklava yufkasını tezgaha sererek uzun uzun kestiğniz tavuk etini biraz aralıklı olarak dizin. Rulo yaparak yufkanın uç kısmına yumurta sarısı sürün. Boşluk bıraktığınız yerlerden keserek fırın tepsisine dizin ve yumurta sarısı sürün. 170 derecede pişmeye bırakın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:12 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük