* 4 kabak
* galeta unu
Sosu için:
o 4 domates
o 2 diş sarımsak
o 1 tatlı k. salça
o tuz
o zeytinyağı
* Üzeri için:
* 100 gr.kaşar peyniri
Hazırlanışı :
Kabaklarınızı verev halka şeklinde kesin ve zeytinyağı,tuz,kekik ile karıştırıp ızgarada pişirin. Bu arada sosu hazırlayın. Zeytinyağında sarımsağı, rende domatesi ve salçayı pişirin. Son olarak taze fesleğen yapraklarını doğrayarak sosa ekleyin. Fırın kabına bir sıra kaba dizin. üzerine biraz sos dökün. Biraz galeta unu serpin. Tekrar kabak ,domates sos,galeta unu dökerek tüm malzemeyi bitirin.
En son bolca kaşar peyniri rendesi serpin. Kaşar peyniri kızarınca fırından alın. Dilimleyerek hemen servis yapın. İsterseniz hafif ılınınca da servis yapabilirsiniz. YAZ İÇİN NEFİS BİR YEMEK....