Malzemeler :

* 2 demet pazı
* 1 su b. bulgur
* 2 çorba k. pirinç
* 2 soğan
* 1 çorba k. domates salçası
* 1 çorba k. biber salçası
* 2 çorba k. reyhan
* 1 tutam maydanoz
* 1 tutam dere otu
* sıvıyağ
* tuz, karabiber
* su

Üzeri için:

* Sarımsaklı yoğurt
* 1 çorba k. tereyağı
* toz kırmızı biber

Hazırlanışı :

Soğanları çok ince kıyım yapıyoruz yıkanmış pirinç ve bulgurun içine hazırladığımız reyhanı domates ve biber salçasını ilave ediyoruz, doğranmış maydanoz ve dereotunu doğranmış soğanı da ilave edip üzerine bir miktar sıvı yağ tuz ve karabiber ilave ederek iç harcı hazır hale getiriyoruz.Sıcak suya batırıp çıkardığımız pazıların içine harçtan koyarak muska şeklinde sarıyoruz. muska şeklini vererek tencereye yerleştiriyor üzerine su ve yağ ilave ederek pişmeye bırakıyoruz. Servis sırasında üzerine sarımsaklı yoğurt dökebilirsiniz.