Malzemeler :

* 1 demet pazı
* 2 soğan 4 diş sarımsak
*

1 çorba k.biber salçası
* 2 yumurta
* sıvıyağ
* tuz
* karabiber

Üzeri için:

* yoğurt




Hazırlanışı :

Tencerenize doğranmış soğanı ve sarımsağı alın. sıvıyağ ile birkaç dakika soteleyin. daha sonra üzerine biber salçasını ekleyin. karıştırdıktan sonra doğranmış pazıları ekleyin.

Kapağını ekleyip 5 dakika kadar pişirin. ihtiyaç halinde çok az su ilave edilebilir. tuzunu ,karabiberini ekleyin. yumurtaları kırıp karıştırın. yumurtalar pişince kapağını kapatıp dinlendirin. servis tabağına alıp ortasını açın. tam ortasına yoğurdu koyup kırmızı toz biber ile süsleyin.