* 500 gr.kaldirik
* 1 soğan
* 1 diş sarımsak
* 2 yumurta
* 1 çorba k.tereyağı
* Sıvıyağ
* 1 çorba k.salça
* Tuz,karabiber
* 1 kase yoğurt
Hazırlanışı :
500 gr. kaldirik otunu ayıklayıp yıkadıktan sonra kaynar suda birkaç dakika haşladıktan sonra süzerek alın. Daha sonra soğanları tereyağında kavurmaya başlayın. Daha sonra üzerine salça ve sarımsağı da ekleyin. Biraz kavrulunca doğranmış kaldirik otunu ekleyerek kavurmaya devam edin. İyice kavrulunca üzerine çırpılmış yumurtaları üzerine dökün. 1- 2 karıştırdıkatn sonra fazla pişirmeden altını kapatın. Servis tabağına alıp, üzerine yoğurdu dökerek servis yapın.