* 4 adet kereviz
* 250 gr. mantar
* 2 havuç
* 1 soğan
* 3 diş sarımsak
* Tuz, toz şeker
* Zeytinyağı
* Su
Beşamel sosu için:
* 2,5 su b. süt
* 1,5 çorba k. un
* Sıvıyağ
* Tuz, karabiber
* Muskat
Üzeri için:
* Kaşar peyniri
Hazırlanışı :
Soğanı, sarımsağı ve havucu sıvıyağda sotelemeye alın. Biraz kavrulunca üzerine mantarı da ekleyin. Elma dilimi doğranmış kerevizi de üzerine ekleyerek bir süre daha soteleyin. Üzerine tuzu serpin. Daha sonra az su vererek pişirin.
Diğer tarafa beşamel sosu hazırlayın. Bunun için unu sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine sütü ekleyin, çırparak pişirin.
Kerevizli karışımı fırın kabına alın. Daha sonra üzerine beşamel sosu gezdirerek, en son kaşar peyniri serpip 180 derecelik fırında pişirin.