![]() |
Pastırmalı Madımak Malzemeler : * 1 kg. madımak * 100 gr. pastırma * 1 soğan * 2 çorba k. salça * 1 çay b. bulgur * 1 çorba k. tereyağı * Sıvıyağ * Tuz, su Hazırlanışı : 1 kg.madımağı ince olarak kesin.1 adet soğanı yemeklik kesin.100 gr.pastırmayı ince olarak kesin.Tencereye sıvıyağ ve tereyağını alın .Üzerine soğanı ve pastırmayı ilave edip birlikte kavurun.Kavrulduktan sonra 2 çorba kaşığı salçayı ilave edin ve kavurmaya devam edin. Daha sonra üzerine 1 kg.ince kesilmiş madımağı ilave edin.Madımağın üzerine 1 çay bardağı bulguru ilave edin.Üzerine su ilave edin.En son üzerine tuz ilave edin ve madımağı pişirin.Pastırmalı madımak piştikten sonra servis tabağına alıp servis edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:07 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük