![]() |
Fasulye Diplesi Malzemeler : * Yarım kg. taze fasulye * 1 büyük soğan * 2 diş sarımsak * 1 çorba k. salça * 1 su b. pirinç * 1 çorba k. tereyağı * Tuz, karabiber * Su * Sıvıyağ Hazırlanışı : Tencereye tereyağı ve sıvıyağı alın.Yarım kg.taze fasulyeyi çok ince olarak kesin.Tencereye soğanı alın ve soğanı,sarımsağı kavurun.Daha sonra üzerine ince kesilmiş taze fasulyeleri ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edin ve kavurun. Daha sonra üzerine 1 su bardağı pirinci ilave edin.Üzerine tuz,karabiber ilave edin.Üzerine su ilave edip kısık ateşte pişirin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:36 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük