Malzemeler :

* 5 enginar
* Yarım kg iç bakla
* 2 havuç
* 1 kase arpacık soğan
* 1 tutam dereotu
* 1 limon
* Zeytinyağı
* Tuz,şeker

Hazırlanışı :

Tencereye su ilave edin.1 tatlı kaşığı unu alın ve kaıştırın.Üzerine enginarları ilave edin.üzerine top havuçları ve arpacık soğanları ilave edin.Üzerine toz şeker ve tuz ilave edin. Üzerine zeytinyağı ilave edin.

Tencereye iç baklaları ilave edin.Üzerini geçecek kadar su ilave edin.Üzerine tuz ve toz şekerini ekleyip kapağı kapalı pişmeye bırakın. iyice pişen baklaları ezerek püre haline getirin. İlk sıcaklığı çıkınca dereotunu ince doğrayark içine ialve edip karıştırın.

Enginarları servis tabağına alın. Favayı şanti torbasına alarak enginarların içine sıkın. Kenarlarına da top havuç ve arpacık soğanları serpip servis edin.