Malzeme :



o yarım kg kuzu eti
o 1 kuru soğan
o 2 diş sarımsak
o karabiber,tuz
o 20 tane defne yaprağı
* Garnitürü için:
o taze soğan
o maydanoz
o dereotu
o kuzu kulağı
o reyhan
o nane
o zeytinyağı


Hazırlanışı :

Karıştırma kabnıza etleri alın üzerine 1 soğanı rendeleyin,2 diş sarımsağı rendeleyin tuzunu ve karabiberini ilave edin en son üzerine zeytinyağı eklyin ve harmanlayın.Tavaya sıvıyağı alın harmanlanmış olan etleri ekleyin ve arkalı önlü pişirin.

Garnitürü için ise taze soğanı,maydonozu,naneyi,dereorunu,kuzu kulağını,reyhanı doğrayın ve bir karıştırma kabına alın.Üzerine elma sirkesi ve zeytinyağı ilave edin hepsini harmanlayın.Kuzu etli şişlerinizi servis tabağına alın ve yeşillikler ile servis edin.