Malzeme :



o yarım kg.külbastılık et
o tuz,karabiber
* Sosu için:
o 3 domates
o 5 sivri biber
o kekik,tuz
beğendisi için:
o 4 patlıcan
o 1 su b. süt
o 2 çorba k. un
o 100 gr kaşar peyniri
o tuz,karabiber


Hazırlanışı :

Unu tencerenize alın. Hafif sararıca sütünü ekleyin. Közlenmiş patlıcanları da doğrayıp ilave edin. Kaşıkla karıştırarak pişirin. En son kaşar peynirini ve baharatlarını ilave edin.Diğer tarafta teflon tavada çok az sıvıyağda etleri yüksek ateşte pişirin.

Aynı tavada domates ve biberleri de soteleyin. Servis tabağına önce beğendiyi alın. üzerine etleri ve sebzeleri yerleştirin. Sıcak servis yapın. Böyle bir malzeme ile 10 kişilik bir yemek hazırlayabilirsiniz.