o 2 yufka
o 1 kase mantar
o 1 tavuk gögüs
o 1 soğan
o 4 sivri biber
o 2 diş sarımsak
o 2 domates
o 1 çorba k. salça
o 1 tutam dereotu
o sıvıyağ
o tuz,karabiber
Üzeri için:
o 1 yumurta sarısı
o kaşar peynir rendesi
Hazırlanışı :
Tavaya sıvıyağı alın.Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayın ve tavaya ekleyin.Tavuk göğsünü küp şeklinde kesin ve tavaya ekleyip soteleyin üzerine ince kesilmiş mantarı ilave edin.Domatesi ve biberi ince olarak kesin ve tavaya ilave edin.Salçayı ve en son olarakta ince kıylımış dereotunu ilave edin.Pişen tavukların üzerine tuz,karabiber ve kırmızı pul biber ekleyip ve ocaktan alın.2 yufkayı üst üste gelecek şekilde,düz bir zemine yerleştirin.Pasta tabağı yardımıyla yufkaların ortasından başlayarak yufkalardan yuvarlaklar çıkartın.
Çorba kasesinin içine yuvarlak kesilmiş olan yufkayı yerleştirin.İçine tavuklu harçtan koyun ve yufkanın uç kısımlarıyla kapatın.Elinizle bastırarak ve ters çevirerek fırın
tepsisine yerleştirin.Bu işlemi yufkar bitene kadar tekrarlayın.1 adet yumurtayı kırın ve çırpın.Fırın tepsisine yerleştirdiğiniz yufkaların kenar kısımlarına çırpılmış yumurtadan sürün.Yufkaların üzerine de kaşar peynir rendesi ilave edin.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırnda pişirin.