o 1 tavuk göğsü
o 2 domates
o 4 biber
o 1 soğan
o 2 diş sarımsak
o tuz
o sıvıyağ
o Sosu için:
o 2 kabak
o 100 gr.kaşar peynir
o 2 su b.süt
o 3 çorba k.un
Hazırlanışı :
Bir tencerede soğan ve sarımsağı soteleyin.Üzerine küp doğranmış tavuk etlerini ilave edin. Biraz soteledikten sonra üzerine küp doğranmış domates ve biberleri de ekleyip pişmeye bırakın. Diğer tarafta kabakları rendeleyip yağsız ve susuz pişmeye bırakıyoruz. Kabaklar pişerken unu sıvıyağda sarartın.
Üzerine sütü ekleyip kaynayınca kaşar peynirini de ekleyin. Bu karışımı kabaklara ekleyip iyice karıştırın.Pişince bir tabağa kabak beğendiyi alın. Ortasını açıp tavuklu karışımı yerleştirin. Sıcak servis yapın.