Malzeme :



o 4 kuzu incik
1 çorba k. salça
1 kuru soğan
2 defne yaprağı
1 domates
2 biber
sıvıyağ
tuz,tane karabiber
o Püresi için:
o 5 patates
o 1 çorba k. tereyağı
o 1 su b. süt
o 50 gr rende kaşar peyniri
o 1 su b. bezelye
o tuz,muskat


Hazırlanışı :

Tencerye sıvıyağı alın üzerine kuzu incikleri ilav alt üst soteleyin.Üzerine 1 adet soğanı 2 adet defne yağrağının ve en son 1 çorba kaşığı salçayı ilave ederek kuzu incikleri pişirin.Patates püresi için patatesleri haşalayın.Haşlanan patatesleri rendeleyip bir tencereye alın.Üzerine 1 çorba kaşığı tereyeğı,1 su bardağı süt 50 gr.rendelenmiş kaşar peyniri,1 su bardağı bezelye,tuz ve muskat rendesi ilave ederek pişirin.

Biberleri ve 1 adet domatesi iri olarak kesin tavada soteleyin.Servis tabağına patates püresini alın ve üzerine pişen kuzu incikleri ilave edin ve sotelenmiş olan domates ve biberlerle servis edin.