Malzeme :



o 3 su b. ince bulgur
o 3 patates
o 2 çorba k. biber salçası
o 250 gr. kıyma
o tuz, karabiber
o pul biber
o İç harcı için:
o 350 gr. kıyma
o 3 soğan
o 1 su b. ceviz
o 1 tutam maydanoz
o tuz, karabiber
o zeytinyağı


Hazırlanışı :

Karıştırma kabına 3 su bulguru alın üzerine geçecek kadar sıcak su ekleyin üzerini kapatın.Bulgur demlenin üzerine 250 gr.kıyma ekleyin.Üzerine haşlanmış patasesi rendeleyin.Üzerine 2 çorba kaşığı biber salçası ilave ederek yoğurun.İç harcı için tavaya küp keslimiş 3 adet soğanı alın.Üzerien kıymayı ekleyin.

Üzerine 2 su bardağı ceviz 1 tutam maydonoz ekleyerek bir iç harç oluşturun.Yuvarlak bir fırın tepsisine bulgurlu harcı yayın.Üzerine kıymalı harcı yayın.Üzerine tekrar bulgurlu harcı yayarak kapatın.Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin.