![]() |
Kaburga Kebabı Malzeme : o 1 kg.kaburga o 2 domates o 2 biber o 4 patates o o iberiye o tuz o tane karabiber o şeri kırmızı biber * Sosu için: o 2 su b. süt o 1.5 su b.toz şeker o 1 çorba k. un o 1 çorba k.nişasta o 1 p. vanilya Hazırlanışı : Kaburga tuzlanır. Biberiye, tane karabiber ekleneerk tepsiye alınır. kaburga yağlanmadan önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir.diğer taraftan domates ve biberler doğranarak yağda sotelenir. daha sonra haşlanmış patatesler de aynı tavada sotelenir.kekik, tuz ve karabiber ilave edilir.kaburga pişince fırından çıkarılıp servis tabağına alınır. yanına sotelenmiş, domates, patates ve biber konur. üzerine çeri biberler serpilerek servis yapılır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:53 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük