![]() |
Kemik Suyu Malzeme : o 1dana kaval kemiği o 1 havuç o 1 soğan o 3 defne yaprağı o 1 tatlı k. tane karabiber Hazırlanışı : Tenceremize ortadan ikiye kırılmış ilikli kaval kemiğini alıyoruz. üzerine su ilave edip kaynamaya bırakıyoruz.kaynayınca çıkan siyah suyu döküp tekrar üzerine temiz su ilave ediyoruz. üzerine irice doğranmış havucu,soğanı,defne yapraklarını,karabiberi alıyoruz. ve yine kaynamaya bırakıyoruz. bu şekilde iki saat kaynayan kemiğimizin iliği de içine akıp karışıyor. daha sonra soğutup plastik bardaklara veya istediğiniz kaplara birer yemeklik bölüp buzluğa kaldırıyoruz. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:55 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük