Malzeme :



o 1 su bardağı buğday
o 200 gr.kuzu eti
o 1 kereviz
o 2 biber
o kırmızı biber
o 1 havuç
o 1 patates
o 1 kase mantar
o 1 soğan
o 1 baş sarımsak
o 2 defne yaprağı
o 1 çorba k.salça
o 1 çorba k.biber püresi
o tuz,karabiber
o zeytinyağı


Hazırlanışı :

Tencerenize önce zeytinyağını ve soğanları alın.sarımsakları da bütün olarak ekleyip soteleyin.daha sonra salçayı ve biber püresini ekleyin.biraz su ekleyin.sıra ile havuçları,mantarları,patatesleri,biberleri,kere vizleri ekleyin.

defne yapraklarını,tuzu,karabiberi ekleyin.en son haşlanmış buğdayları de ekleyip pişmeye bırakın.en son kereviz yapraklarını da doğrayarak ekleyin.çok sulu olmayan bol vitaminli nefis bir kış yemeği.