* 1 karnabahar
Sosu için:
* 1 çorba k. un
* 2 su b. süt
* muskat
* tuz, karabibar
* sıvıyağ
Üzeri için:
* 1 tavuk göğsü
* 1 soğan
* 1 diş sarımsak
* 1 kase mantar
* tuz, karabiber
* zeytinyağı
* kaşar p. rendesi
Hazırlanışı :
Karnıbaharlarımızı sıcak suda haşlayıp süzelim. fırın tepsisinin altına bıçakla küçülterek yerleştirelim. Diğer tarafta sıvıyağda unu kavurup üzerine süt,muskat tuz ve karabiber ilave ederekhazırladığımız akıcı kıvamdaki beşamel sosu gezdirelim. başka bir tavada sıvıyağda soğan ve sarımsağı soteleyelim. üzerine önce tavuk etlerini minik doğrayarak alalım. o da sotelendikten sonra doğranmış mantarları ekleyelim. mantarlar da piştikten sonra beşamel sosun üzerine boşaltalım. en son kaşar peyniri rendesi serpip 180 derecelik fırında kaşarlar eriyip üzeri kızarana kadar pişirelim. lokum gibi pişen karnıbaharlar parmakları bile yedirebilecek lezzette..