Malzeme :

* 8 adet tavuk kanat
* 2 çorba k. yoğurt
* 1 çorba k. biber salçası
* kekik,kırmızıbiber,tuz





* Üzeri için:
* 4 renkli makarna
* yarım kg.ıspanağın yaprakları
* 1 kase mantar
* 2 diş sarımsak
* mihaliç peyniri
* 1 su b.krema
* zeytinyağı
* tuz,karabiber
* yarım kg.taze patates





* Kızartmak için:
* sıvıyağ


Hazırlanışı :

Sosu için yoğurdun içine biber salçası ekleyin. Kekik,kırmızı biber ve tuz ekleyip karıştırın. Tavuk kanatlarını bu sosa
bulayıp tepsiye dizin.180 derecede nar gibi kızartın.Makarnası için az suda tuz ekleyerek makarnayı haşlayın ve suyunu
çektirin. Sosu için tavaya zeytinyağı ve sarımsağı alın.Üzerine mantarları ekleyin. Pişmesine yakın ıspanak yapraklarını ve kremayı ekleyin.Tuz ve karabiber ekleyip pişirin. Bu sosu makarnanın üzererine döküp karıştırın. Makarnanın üzerine kızarmış tavuk kanatlarını dizin.Taze patatesleri kabuklu olarak dörde bölüp yarı kıvamda haşlayın. Suyunu süzün ve kızgın yağda kızartın.Bu patatesleri de tavukların kenarına alın.Mihaliç peynirini üzerine rendeleyebilirsiniz. Son derece lezzetli ve bereketli bir yemek.