Malzeme :

* 1 bütün tavuk göğsü
* 2 yumurta
* un
* hindistan cevizi
* kızartmak için:
* sıvıyağ

Garnitürü için:

* 1 kase minik sarı kabak
* 2 domates
* 2 diş sarımsak
* 1 tutam taze kekik
* 1 çorba k.tereyağı
* tuz,karabiber


Hazırlanışı :

Tavuk gögüsleri uzun ince bir şekilde kesin.Önce una sonra yumurtaya sonra da hindistan cevizine bulayın. Kızgın yağda kızartın.Garnitürü için kabakları buharda haşlayın. Sosu için tereyağında domatesleri ve sarımsakları soteleyin.

Üzerine taze kekikleri,tuz ve karabiberi ekleyin.Tabağa tavukları alın. Kenarına kabakları dizin.Üzerine domatesli sosu dökün. Yaz için mükemmel bir lezzet.