![]() |
Bahçıvan Dolması Malzemeler : * taze asma yaprağı * kara lahana * yarım demet maydanoz * yarım demet dereotu * 1 çorba k. salça * 2 soğan * zeytinyağı * pirinç * bulgur * tuz,karabiber Hazırlanışı : Taze sama yapraklarını ve kara lahanın önceden haşlayın.İç harcı için karıştırma kabına kesilmiş olan maydonoz ve dereotunu alın.Üzerine 1 çorba kaşığı salça,2 adet yemeklik kesilmiş soğan,pirinç,bulgur,tuz ve karabiberi ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın.Asma yapraklarına ve kara lahanaya iç malzemeleri sarın.Tencerede sarmaları alın.Üzerine sıcak su ilave ederek pişirin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:09 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük