![]() |
Sebzeli Sac Kavurma Malzemeler : * 500 gr.kuzu eti * 1 kase mantar * 2 yeşil biber * 3 domates * 3 kırmızı biber * 2 soğan * 2 diş sarımsak * lavaş ekmeği * tuz,karabiber * sıvıyağ Hazırlanışı : İlk olarak kuzu eti sıvıyağda sotelenir. Daha sonra üzerine ince kıyılmış 1 kase mantar da ilave edilerek iyice sotelenir. Daha sonra üzerine sarımsak, doğranmış kuru soğan ve yeşil biber eklenir. Bir süre sonra doğranmış domates ve kırmızı biber de eklenerek tuzu ve baharatı eklenir. Lavaş ekmeği ile beraber sunum yapılır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:31 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük