Malzemeler :

* 300 gr kıyma
* 50 gr pastırma
* 1 çorba k. salça
* 1 soğan
* 4 adet yumurta
* 1 tutam maydonoz
* tuz, karabiber

Hazırlanışı :

1 adet soğanı yemeklik kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Üzerine soğanı ilave edip kavurun.Soğan kavrulduktan sonra üzerine
300 gr.kıymayı ilave edip tekrar kavurmaya devam edin.50 gr pastırmayı küp olarak kesin.Pastırmayı tavaya ekleyin. Daha sonra üzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edip kavurun.Daha sonra ocaktan alın.Kıyma pastırmalı harcın üzerine
4 adet yumutayı kırın.Tekrar ocağa alın.Yumurtaları pişirin. Yumurtalar piştikten sonra üzerine tuz,karabiber ve ince kıyılmış olan maydonozu ilave edip servis edin.