* 9 adet tavuk incik
* biberiye
* tuz,karabiber
* sıvıyağ
* yağlı kağıt
Garnitürü için:
* 5 biber
* 1 soğan
* 2 kabak
* 2 havuç
* 2 diş sarımsak
* 1 domates
* fesleğen
* zeytinyağı
* tuz,karabiber
Hazırlanışı :
Tavuk bagetlerini karıştırma kabına alın. Üzerine taze biberiye, tuz ve karabiber ekleyin. Üzerine biraz sıvıyağ ekleyerek iyice karıştırın. Daha sonra bagetleri tek tek kağıda sarın.
Güveci ocağa alıp altını iyice kısın. En alt kısmına soğanı doğrayarak ekleyin. Daha sonra soğanın üzerine bagetlerin sapları yukarı bakacak şekilde dizin. Sebzeleri de küp doğrayarak fesleğenle birlikte yağlı kağıda sarın. Bagetlerin orta kısmına sebzeleri yerleştirerek kapağını alüminyum folyo ile kapatın. Kısık ateşte pişirin.