![]() |
Limonlu Tavuk Malzemeler : * 1 tavuk göğsü * 1 limon * 1 tutam fesleğen * tuz,karabiber * zeytinyağı Hazırlanışı : Tavuk göğsünü jülyen doğrayın. Üzerine karabiber, limon kabuğu rendesini ve limon suyunu ekleyerek karıştırın. Daha sonra üzerine fesleğenleri de ince doğrayarak ekleyin. Zeytinyağını da ekleyerek iyice karıştırın. Yüksek ateşte yapışmasını önlemek için teflon tavada pişirin. Sulanmasını önlemek için en son tabakta biriken tavukları yüksek ateşte bir kere daha çevirin. Safranlı pilavla servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:10 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük