![]() |
Hafta Sonu Güveci Malzemeler : * 300 gr.kuzu eti * 1 kase mantar * 1 kase sarı biber * 2 soğan * 1 baş sarımsak * 1 kg.patlıcan * yarım kg.domates * 1 çorba k.tane sumak * zeytinyağı * tuz Hazırlanışı : Güvecin zeminine küp doğranmış kuzu etini alın. Üzerine iri doğranmış soğanı ve sarımsağı alın. Mantarları da ikiye bölüp dizin.Daha sonra pişme sırasına göre biberleri ve doğranmış patlıcanları da ekleyin. En üste kolay pişecek olan domatesleri de doğrayarak ilave edin. Tuzunu ve sumağını ekleyerek güvecin ağzını önce yağlı kağıtla sonra folyo ile kapatarak ocağa pişmeye alın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:48 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük