* 6 patates
* 1 kase mantar
* 1 soğan
* 1 biber
* 2 diş sarımsak
* 1 tutam ıspanak
* zeytinyağı
* tuzi karabiber
Üzeri için:
* Tulum peyniri
Hazırlanışı :
İlk olarak mantarkarı küp olarak kesin.Daha sonra 1 adet soğanı ve 1 adet biberi küp olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Üzerine küp kesişmiş mantar,soğan ve biberi ilave edip soteleyin.Ispanakları iri olarak kesin.Domatesi küp olarak kesin.Tavadaki sebzelerin üzerine ilk önce tuz ve karabiber ilave edin.Küp kesilmiş domatesi ilave edin.Daha sonra iri kesilmiş ıspanakları ilave edip soteleyin.
Patateslerin kabuklarını soyun.Daha sonra patatesleri ortadan kesin.Patateslerin içini boşaltın.Daha sonra patatesleri kızdırılmış yağda kızartın.Fırın kabına kızartılmış olan patatesleri dizin.Üzerine karabiber ilave edin.Patateslerin boşaltlmış içine ıpsnaklı iç harçtan paylaştırın.Patateslerin üzerine tulum peynirini rendeleyin.Öncden ıstılmış olan 180 derecelik fırında yaklaşık 10 dakika kadar pişirin.