Malzemeler :

* 2 tavuk budu
* 4 diş sarımsak
* 2 yeşil biber
* 1 çorba k. domates salçası
* 1 domates
* kekik
* mantar
* mısırözü yağı
* tuz, karabiber

Püresi için:

* 4 patates
* 1 çorba k. tereyağı
* tuz, karabiber
* süt


Hazırlanışı :

Tavuğu için tencereye sıvıyağı alın.Üzerine tavuk etlerini ilave edin.Mantarı,biberi ve domatesi ince olarak kesin.Tavukların üzerine mantarları ilave edin ve kavurmya devam edin.Daha sonra biberi, salçayı ve domatesi ilave edin.Tavuğun üzerine az miktarda su ilave edinve pişirmeye devam edin.Püresi için 4 adet patatesi ince olarak kesin.

Tencereye su ilave edin.Üzerine patatesleri alın ve patatesleri pişirin.Patatesleri ezmeye başlayın üzerine tereyağı ve süt ilave edin ve çırpma teliyle karıştırıp patatesi püre kıvamına getirin.Servis tabağına patates püresini ilave edin.Üzerine tavu erlerini ilave edip servis edin.