Malzemeler :

* 350 gr. kuzu eti
* 2 havuç
* 8 arpacık soğan
* 6 minik patates
* 1 demet arapsaçı
* mısırözü yağı
* tuz, karabiber
* su

Terbiyesi için:

* 1 çorba k. un
* 1 yumurta sarısı


Hazırlanışı :

Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine 350 gr.kuzu etini ilave edin.2 adet havucu küp kesin.Tencereye etlerin üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin.Etleri soteletyin.1 demet arapsaçını kesin.Tencereye etlerin üzerine arapsaçını alın.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Arpacık soğanları ilave edin.

Daha sonra patatesleri küp olarak kesin ve tencereye ilave edin.Terbiyesi içinn ise karıştırma kabına su,1 çorba kaşığı un ve 1 adet yumurta sarısını ilave edin ve karıştırın.Tencereye en son olarak terbiyei ilave edip bir taşık kaynadıkan sonra ocağın altını kaptın.