* 5 kuzu incik
* 2 soğan
* 2 diş sarımsak
* defne yaprağı
* 2 çorba k. salça
* sıvıyağ
Pilavı için:
* 3 su b. pirinç
* 1 su b. haşlanmış nohut
* 1 çorba k. tereyağı
* sıvıyağ
* tuz, su
Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine 5 adet kuzu inciği ilave edin.Etlerin rengi dönünce üzerine 2 adet soğanı iri olarak kesin ve tencereye etlerin üzerine ilave edin.Soğanların üzerine sarımsak ,defne yaprağı,tane karabiber ilave edin.Daha sonra 2 çorba kaşığı salçayı ve sıcak su ilave edip etleri pişirin.
Pilavı için tencereye sıvıyağ ve tereyağı ilave edin.Tereyağı eridikten sonra 3 su bardağı pirinci ilave edin.Pilavı kavurun.Daha sonra üzerine 1 su bardağı haşlanmış nont ilave edin.Daha sonra üzerine sıvak su ilave edin ve pilavı pişirin.Servis tabağına pilavı ilave edin.Pilavın kenarlarına kuzu incikleri ilave edip servis edin.