* 350 gr.kuzu eti
* 1.5 su b.mısır yarması
* 3 soğan
* maydanoz
*
1 çorba k.domates salçası
* 1 çorba k.biber salçası
* tuz,karabiber
* 2 demet karalahana
Hazırlanışı :
Tencereye karalahanın sap bölümlerini tencereye yerleştirin.2 demet karalahanayı haşlayın.3 adet soğanı parçalayıcıdan geçirin.Karıştırma kabına soğanları ilave edin.Üzerine kıymayı ,mısır yarmasını,salçayı ilave edin.Üzerine tuz,karabiber,pubiber ilave edin.
Üzerine ince kesilmiş maydanozu ilave edin.İç harç malzemsini karıştırın.Haşlanan karalahananın yapraklarına iç harçtan ilave edin ve Karalahana dolmasını tencereye dizin.Sarmanın üzerine karalahana yaprakları ile kapatın.Üzerine tereyağı ve tuz ilave edin.Üzerine sıcak su ilave edip pişirmeye bırakın.