* 3 su b.pirinç
* 2 çorba k.tereyağı
* 1.5 su b.haşlanmış nohut
* 1 tavuk göğsü
* Tuz
* Tavuk suyu
Hazırlanışı :
Önceden 1 adet tavuk göğsünü haşlayın.Tavuk eti haşlandıktan sonra tavuk etini didikleyin.Haşlanan tavuğun suyunu ayırın.Tencereye 2 çorba kaşığı tereyağını alın.Tereyağı eridikten sonra pirinci ilave edin.Pirici kavurun.
Pirinç kavruldıktan sonra üzerine 1.5 su bardağı haşlanmış nohutu ilave edin.Üzerine tuz ilave edin.Daha sonra tencereye tavuk suyunu ve sıcak su ilave edip pilavı pişirin.Servis tabağına nohutlu pilavı alın.Üzerine didiklenmiş olan tavuk etini ilave edip servis edin.