Malzemeler :

* 1 tavuk göğsü
* Kırmızı biber
* Patates
* Soğan
* Tuz, karabiber
* Biberiye
* zeytinyağı

Sosu için:

* 1 kase yoğurt
* Kornişon turşu
* Yeşil soğan
* Fesleğen
* Tuz




Hazırlanışı :

Kırmızı biberi,patatesi,soğanı ve 1 adet tavuk göğsünü iri olarak kesin.Çöp şişleri sırayla tavuk eti,kırmızı biber,soğan ve patatesi şişlere takın.Fırın tepsisine tavuk şişleri dizin.Üzerine tuz,karabiber ,sıvıyağ ve biberiye ilave edin.Önceden ısıtılmış olan 190 dercelik fırında pişirin.

Sosu için ise 1 kase yoğurdu çırpın.Kornişon turşuyu,yeşil soğanı ve fesleğeni ince olarak kesin.Yoğurdun içine fesleğeni,yeşil soğanı,kprnişon turşuyu ve tuzu ilave edip karıştırın.Tavuk şişler piştikten sonra fırında çıkartın.Servis tabağına yoğurtlu sosu dökün.Üzerine tavuk şişleri ilave edip servis edin.