Malzemeler :

* 300 gr.kuzu eti
* 1 soğan
* 2 havuç
* 2 biber
* Taze sarımsak
* 1 kase mantar
* 1 çorba k.salça
* Sıvıyağ
* Tuz, karabiber
* Domates
* Kaşar peyniri

Krebi için:

* 1.5 su b.süt
* 1 çay b.sıvıyağ
* 2 yumurta
* 2 su b.un
* Tuz

Hazırlanışı :

Etleri minik küpler halinde doğrayarak sıvıyağda bir süre kavurun. Daha sonra üzerine
doğranmış soğanları ve havuçları ekleyin. Bir süre kavrulunca mantarları da doğrayarak
ekleyin. Daha sonra salça ve domatesleri de ekleyerek pişirebilecek kadar az su ile
pişmeye bırakın.

Krebi için süt, sıvıyağ, un ve tuzu karıştırma kabına alarak çırpın. Yağlanmış krep
tavasında kreplerinizi pişirin.

Pişirdiğniz krebi tezgaha yayın. İçine hazırladığınız etli karışımdan koyarak kenarlarını
kapatın. Düzgün tarafı üste gelecek şekilde az yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine
bir dilim domates ve kaşar peyniri rendesi koyarak peynirler eriyene kadar pişirin.