* 1 tavuk gögsü
* 1 kg ıspanak
* 2 kuru soğan
* 3 diş sarımsak
* 1 kase mantar
* 2 kırmızı biber
* Sıvıyağ
* Tuz,karabiber
Sosu için:
* 1 çorba k. un
* 2 su b. süt
* Sıvıyağ,tuz,karabiber,muskat
Üzeri için:
* Kaşar p. Rendesi
Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağı alın. Üzerine soğan ve sarımsağı alarak biraz kavurun. Daha sonra üzerine tavuğu da ekleyerek kavurun.
Diğer tarafta mantarları sıvıyağda kavurun. Üzerine kırmızı biber ve ıspanağı ekleyerek yarı kıvamda pişirin.
Bu arada beşamel sosu hazırlayın. Bunun için tencereye un ve sıvıyağı alarak kavurun. Daha sonra üzerine sütü ve karabiberi de ekleyerek koyulaşıncaya kadar pişirin.
Pişirdiğiniz ıspanağı fırın kabının altına yayın. Üzerine tavuklu karışımı en son da beşamel sosu gezdirerek kaşar peynirini serpin.180 derecelik fırında kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirin.