![]() |
Viyana Usulü Şnitzel Malzemeler : * 1 tavuk göğsü * 1 çay b.süt * 1 çay b.soda * Tuz,karabiber Panelemek için: * Yumurta * Un * Galeta unu Kızartmak için: * sıvıyağ Hazırlanışı : Tavuk gögsünü ince fileto haline getirelim. Üzerine bir şişe soda ve bir çay bardağı sütü koyup yarım saat dinlendirelemi. Daha sonra tuz ve karabiber ile tadlandıralım. Önce una,sonra yumurtaya daha sonra da galeta ununa batırarak paneliyelim. Kızgın yağda kısa süreli kızartarak patates salatası ile sıcak servis yapalım. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:48 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük