![]() |
Ankara Tava Malzemeler : * 1 paket arpa şehriye * 500 gr.kuzu eti * 2 soğan * 3 diş sarımsak * 1 çorba k.domates salçası * 2 çarliston biber * 1 kırmızı biber * 3 domates * Tuz,karabiber * Sıvıyağ Hazırlanışı : 2 adet soğanı yemeklik kesin. 500 gr.kuzu etini tencereye ilave edin. Üzerine defne yaprağı ve soğanları ilave edin ve kavurmaya devam edin. Kavrulan etin suyunu vererek kıvamını bulana kadar kaynatın. Daha sonra şehriyeleri fırın tepsisinin altına yayarak üzerine eti suyuyla beraber dökerek domates ve biberleri de üzerine yayın. 200 derecelik fırında suyunu çekene kadar pişirin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük