Malzemeler :

* 1 bütün tavuk göğsü
* 1 soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 kase mantar
* 1 çorba k. un
* 1,5 su b. süt
* Safran
* Yeşil soğan yaprağı
* 1 tutam roka
* Tuz, karabiber
* Sıvıyağ


Hazırlanışı :

1 adet soğanı ve sarımsağı yemeklik kesin ve tencereye ilave edip kavurun.1 kase mantarı ince olarak kesin ve kavrulan sarımsağın ve soğanın üzerine ilave edin kavurmaya devam edin.Üzerine tavuk etlerini ilave edin.Suyunu çekince üzerine 1 çorba kaşığı un ilave edin.

Üzerine 1.5 su bardağı süt ilave edin.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin ve suyunu çekene kadar pişirin.Tavuk eti suyunu çekince roka yeşil soğan ilave servis edin.