* 8 adet sosis
* 1 diş sarımsak
* 2 çorba k.salça
* 2 çorba k.acılı soslu zeytin
* 1 çorba k.ketçap
* 1 çay b.tane mısır
* 6 kornişon turşu
* 4 milföy
* kekik
* toz,kırmızı biber
* mısırözü yağı
Hazırlanışı :
Sosisleri slayş doğrayın. Sıvıyağda sotelemeye alın. Daha sonra üzerine acı sosu, salçayı ve ketçapı ekleyerek bir süre daha soteleyin. Daha sonra üzerine biraz su ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın. Bir süre piştikten sonra üzerine doğranmış kornişon turşuları da ekleyin.
Diğer tarafta milföy hamurlarını incecik doğrayarak yağlanmış tepsiye alın. Üzerine kekik serperek 170 derecelik fırında pişirin.Sosisleri milföylerle beraber servis yapın.