Hazırlama Süresi 20 Dakika
Malzemeler
·4 Adet kereviz ve sapları
·1 Adet havuç
·2 Adet patates
·1 Adet soğan
·Yarım demet kıyılmış dereotu
·1 Litre et suyu veya bulyon
·Sıvıyağ
·Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
1.Kerevizleri, havucu, patatesleri soyun ve kabaca doğrayın.
2.Soğanı halka, halka kesin ve tencereye biraz sıvı yağ ekleyip yumuşayıncaya kadar kavurun.
3.Soğanlar yumuşayınca sebzeleri ekleyip biraz soteleyin.
4.1 Litre et suyu ve ya su ile bulyonu ve kıyılmış dereotunu ekleyin.
5.20 Dakika sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
6.El mikseri ile pürüzsüz bir hale getirip servis yapın.