![]() |
Kereviz corbasi Kereviz Çorbası Hazırlama Süresi 20 Dakika Malzemeler ·4 Adet kereviz ve sapları ·1 Adet havuç ·2 Adet patates ·1 Adet soğan ·Yarım demet kıyılmış dereotu ·1 Litre et suyu veya bulyon ·Sıvıyağ ·Tuz, karabiber Hazırlanışı: 1.Kerevizleri, havucu, patatesleri soyun ve kabaca doğrayın. 2.Soğanı halka, halka kesin ve tencereye biraz sıvı yağ ekleyip yumuşayıncaya kadar kavurun. 3.Soğanlar yumuşayınca sebzeleri ekleyip biraz soteleyin. 4.1 Litre et suyu ve ya su ile bulyonu ve kıyılmış dereotunu ekleyin. 5.20 Dakika sebzeler yumuşayana kadar pişirin. 6.El mikseri ile pürüzsüz bir hale getirip servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:22 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük