![]() |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım Nero programi hatasi nedir? Ayrica xillioft programinda vcd formati özellikle var vcd yaziyor. Verdigi hatayi yazarsaniz arkadaslarda yardimci olacaklardir eminim. |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım mpeg video format 8,039 kb cd sığmıyor galiba elimdeki cd 700 mb bu programın ikiye bölme özlelliği varmı |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım nero dan cd dvd yi seçiyorum sonra video cd yaratı seçiyorum yazdır dediğimde sorry there is not enought disk space for the required nero cache(reguired 753 mb available 407mb please free some disk speace or use another caching drive yazıyor |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım Evet ikiye kesebilirsiniz. O video ekleme tususnun yaninda makas isareti var oradan bölebilirsiniz. |
sağ alt yanda 700 mb diye yazıyor bide öle deniyorum :)) bakalım olucakmı ama kalanı ne olcak onu merak ediyorum benim bi yeğenim var evinde dvd yok vcd var çizgi filim istiyor sırf onun için uğraşıyorum bu kadar kusura bakmayın |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım Yok estagfirullah, bizde bildigimiz kadar size yardimci olmaya calisiyoruz. Umarim halledersiniz. |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım tşk sonunda çözdüm video converter sağ köşesinde 700mb diye bir yer var ordan otomatik ayırıyor 2 parça halinde 2 günde anca çözebildim her şey için tekrar tşk |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım Hep öyledir illaki gec cözülür ama cözülür. Basardiginiza cani gönülden sevindim, ufaklik icin yararli olur umarim. |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım tşk allah razı olsun |
--->: WinAVI Video Converter Nasıl Yüklenir? Nasıl Kullanılır? Resimli Anlatım olay yerine biraz geç intikal ettim ama :) sorun çözülmüş sanırım |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:28 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük