![]() |
BOMBAA ADSL Hızını ARTIRMAK..!! (PROGRAMSIZ) Normalde adsl hızımız yüzde 80 le çalışır Windows bu bağlantının %20sini varsayılan kendi işlemleri için ayırır ve bunu 100 de 100 yapma yolunu anlatıyorum.Eveet adsl hızını yüzde 20 arttıran bi olaya tanık olmak isterseniz şu adımları izleyin ve görün.ama windows xp professional kullanıcılarına. Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >Ayrılabilir bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam a basın. İşte Olay Bu Kadar......................... ARKADAŞLAR ALINTIDIR Ama KenDimm UyguLaDımm benDe Çok İşe yaraDı uyguLayan Arkadaşların YorumLarını beqLiyorumm..!! __________________ |
Benim bilgisayarda vista yüklü. Ne önerebilirsin acaba? Teşekkürler |
Alıntı:
|
sagolasın benım de aradıgım boyle seyler tam ama rapıdden nasıl sınırsız ındıre bılırız bırde ona care bul bılsen yada daha hızlı nasıl ındıre bılırız |
Alıntı:
valla bügün benim aklımdan geçti bu olay inşallah yakında bulurum sizler paylaşırım...... beyendiyseniz ne mutlu....:clap: |
İNSALLAH BULURSAN BANADA BIR MAIL ATARSIN BUDA BENIM MSN BEKLERIM kuralsiz-66@hotmail.com |
önceden kullandığım bilgisayarda da xp vardı gayet memnumdum. okuldaki bilgisayarda xp var. sadece yazışma amaçlı ya da eğitim cd lerini izltme amaçlı kullanıyoruz. eletirk gidip geldiğinde bile canavar gibi çalışıyor. vista nedense geç açılıyor uygun program bulmakta zor. bilgisayarı yeni aldığım için şuan xp kurmak istemedim açıkçası. ilerde belki ben de xp ye geçerim. tam bizlere göre bir sürüm. teşekkürler. |
Alıntı:
dedigim gibi vista hem zor ve kullanış olarak cok degiş bir versiyon ama xp class diyebiliriz.... o yuzden seçenek yine sizde ama vista şimdiden kavramak iyidir bence cunku 1 veya 2 sene için ortalık her yer vista kullanacak düşüncem var....!!! selametle |
Adsl hızını hiçbir programla veya ayarla arttıramazsınız. Sana verilen max. hız sn de 100 kpbs ise bunu zaten kullanabiliyorsun. 120 değil 101 bile olmaz çünkü max servis sağlayıcısından aldığın hız 100. Windows un da bağlantıyı %20 gibi kendi işlemlerine harcaması diye birşey yok. Her yazılana inanmayın. |
--->: BOMBAA ADSL Hızını ARTIRMAK..!! (PROGRAMSIZ) arkadaşşlar ben vista kullanıyorum ve gpedit dosyasını bulamıyor bilgisayarda. ne yapacağım. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük