![]() |
Nerden Indirecegiz Biraz Yardımcı Olur Musunuzz.. |
Alıntı:
Download |
Programı yükledim.Resimleri yaptım fakat kaydedemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şİmdiden teşekkürler... |
File secenedeginden save yapacaksin belki kaydediyorsundur programi nereye kurduysan o dosyalarida bir kontrol et nereye kaydettiginide görürsün |
Merhaba.Dosyadan kaydetmiyor.Buradan yükledim fakat resimdekinden farklı bir dosya.Galiba biraz daha gelişmişi.Ben ığdır'da öğretmenim.Ağrı Dağı'nın fotoları var yalnız siteye yükleyemiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Görüşmek dileğiyle... |
Forumda herhangi bir kategoride herhangi bir konuya resim eklemek icin bu linki inceleyin tamamen forumda nasil resim yüklenecegine dair bilgileri en ince ayrintisina kadar bulacaksiniz TIKLA Diger bir yandan ise sitemizin bünyesinde bulunan foto galeriye resim eklemek icin ise su linki kullanin TIKLA Eger takildiginiz herhangi bir yer olursa yine sorun yardimci olmaya calisiriz insallah |
Alıntı:
eyvallah abim ama ben bunu yeni üye oldugumda sormuştumm eski bir soru.. ama saol... :)) birde benim forum site ilgim yoktu muhakeme ögrendik ne ögrendiysek :D:afro0121: |
eyvallah Alıntı:
eyvallah abim ama ben bunu yeni üye oldugumda sormuştumm eski bir soru.. ama saol... :)) birde benim forum site ilgim yoktu muhakeme ögrendik ne ögrendiysek :D:afro0121: |
Sana verilen cvp da eski bir cvp dikkat ettiysen :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:19 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük