![]() |
gelede reklam dolu oluyor bunlar uğraşmak gerek bence doğru değil |
aslında değişik ve ilginç bir sistem... ama ben rapide karşıyım (: |
elıne saglık kardesss dewamını beklıyoruzzz |
nasıl kullanılır bu siteler hocam biraz anlatsaydın |
Öncelikle bu linkler üzerinden verilmis rapid linkleri var yani bir program dönüstürücü degil orada herhangi bir programi paylasan biri olmasi lazim ve o linkin o site icerisinde bulunmasi lazim ben bir kere inceleme ihtiyaci görmüstüm ve istedigimide bulamamistim O yüzden rapid hala herkesin modemin fisini cekip takmasiyla devam ediyor Rapidin tek güzel yani kaydettigin bir dosya uzun süre kaliyor insanlarda o yüzden tercih ediyor onun disinda hic bir farki yok |
dostum dedıgın dogruysa eger dha denemedım sen super otesı bırseysım eger rapıdden baska ındırme yontemlerınde varsa bızımle paylasırmısın klavyen zeval gormesın daha ne deyım |
Her dosya icin gecerli degil ne yazik ki... Ama iclerinden buldugum cok güzel sistemde ilerleyen siteler var Indirilmesi gereken dosyalari paylasiyorlar ama site genelinde öyle bir paylasim ki sen rapidden prb olmadan indirebiliyorsun ama sistemlerini cok iyi bilmedigimden ne desem yalan olur siteleri cok iyi takip edip hepsini teker teker denemek gerekir |
bıde bu sıtelerde nasıl ındırme yapacagımızı anlatırmısın bıraz karısık gıbı gozukuyor |
--->: Rapidshare Premium Çevirici Siteler arkadaşlar rapidshare de coklu download yapmak( yani ücretsiz pedava premium ) icin cok kullanışlı TAMAMEN ÜCRETSİZ bir site buldum 2 gündür indirdigim flim 5 tane oldu hemde site mantıgı cok basit siz normal rapid indir me adresini ekliyorsunuz o size premium link veriyor burada Aşagıda linkini vermiş oldugum siteye girip register bölümünden kayıt olduktan sonra multidownlodere tıklıyoruz normal rapid linkleriniyazıp ''submit'' diyoruz ve aynı anda 3-5 hatta 10 tane linkki aynı anda indire bilirsiniz buradaki sizi tek engelliyen şey baglantı hızınız olucaktır:fikir01112::fikir01112::fikir01112::fik ir01112::flowers::flowers: buyrun site emrinizde=RapidUnblock - A Free Rapidshare Premium Link Generator |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:42 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük