![]() |
MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür MSWMM uzantısını nasıl avi ye veya 3gp ye dönüştürebilirim yardımcı olurssanız sevinnrim |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür bildiğim kadarıyla mswmm moviemaker dosyası moviemaker da mswmm dosyasını istediğin gibi tasarla. bunu yaptıktan sonra menüden (sol taraftan) dosya/film dosyasını kaydet daha sonra çıkan sihirbaz yardımıyla wmv formatında bilgisayarına kaydedersin sonra nero vb. bir programla yazdırabilirsin. |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür saol kardeş |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür Bn hiç bişi anlamadim |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür bende bise anlamadım |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür mütişsin valla sen hea |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür cok saol kardeş kaç tane converter yukledm olmamıstı eyw |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür [QUOTE]all video to 3gp converter nasil kullanilir-MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür [/QUO merhaba, ben movie makerda bir dosya oluşturdum ve bunu telefona aktarmak istiyorum.video converter programını denedim,sadece müzik içeren dosyaları çevirebiliyor fakat içinde video da bulunduğu için istediğim dosyayı çeviremiyor.uzantıyı değiştirmeyi de denedim fakat olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler... |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür Allah razı olsun kardesim iyi çalısmalar... |
--->: MSWMM uzantısını nasıl AVI ye dönüştürülür hocam supersin eyw yaa... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:40 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük