![]() |
Tpi Uzantılı Dosyaları Jpg veya Jpeg Yapma Bu uzantılı dosyaları çevirebileceğiniz hiçbir program yoktur. Bende çok araştırdım ancak 2 yolu var. 1.Yolu Herhangi bir klasörü açıyoruz.Üstte araçlar sekmesinden Klasör seçenekleri-görünüm sekmesini açıyoruz. Ordaki Bilinen Dosya Türleri İçin Uzantıları Gizle seçeneğindeki tiki kaldırıyoruz. Böylelikle tüm uzantıalr görünür olur.Tpi uzantılı dosyayı sağ tıklayıp ad değiştir ya da yeniden adlandır diyoruz ve ad verip uzantısını jpg veya jpeg yapıyoruz. Şimdi istediğimiz türden dosyaya dönüşür ancak içeriği göstermez. 2.Yolu Tpi uzantılı dosyadaki resmin üzerindeyken print screen yapıyoruz.Ve paint programına yapıştırıyoruz.Bu dosya yine jpg olmaz ve çoğu yerde işimize yaramaz. Bu dosyayı yani fotoyu facebooka yükledikten sonra ordan indiriyoruz ve işte jpg uzantılı dosya :) Başka yerde çözümü yoktur ve başkada çözümü yoktur ;) |
→ Tpi Uzantılı Dosyaları Jpg veya Jpeg Yapma Bir tane TPI formatli resim eklersen farkli yollar ile dönüsümü saglayabilirim. |
Alıntı:
|
→ Tpi Uzantılı Dosyaları Jpg veya Jpeg Yapma Tamam rar ya da zip icerisine al resmi sonra eklenti ekleden ekle |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ekledim. |
→ Tpi Uzantılı Dosyaları Jpg veya Jpeg Yapma Bu eklentideki TPI formatli dosyada bozukluk yok degil mi? Lakin ben biraz ugrastim fakat resmi de hicbir sekilde görüntüleyeemdim |
Alıntı:
|
→ Tpi Uzantılı Dosyaları Jpg veya Jpeg Yapma Paintte resmi istediğiniz gibi ayarlayın(kırpın yada ne isterseniz) sonra kaydetten farklı kaydet seçeneğinden JPEG seçerek işinizi halledebilirsiniz :) |
→ Tpi Uzantılı Dosyaları Jpg veya Jpeg Yapma arkadaşlar daha kolay bir çözümü bende var. MakeUp Pilot adlı programla tpi uzantılı dosyaları rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Daha sonra klavyede bulunan Print Screen SysRq (ss) tuşuyla resmi kopyalamış olursunuz ve painte yapıştırdıktan sonra kırpın sonra Kaydet-Farklı kaydet seçeneğinden JPEG seçeneğini seçerek kaydedin. :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:06 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük