![]() |
İsmini Didikle adınızla alakalı alakasız ne var ne yoksa bu sitede tavsiye ederim... www.ismididikle.com (YUSUF Türkiye'de en çok kullanılan 31. isim (... 29. özgür, 30. onur, 31. yusuf, 32. uğur, 33. can, ...). Ülkemizde yaklaşık her 239 kişiden birinin adı YUSUF ve ismin yaygınlık oranı binde 4.18. ) gibi :clap: Aslında ismididikle güzel bir oyuna araç olabilir herkes isminin kaçıncı sırada olduğunu burdan yazsın kimin ismi ne kadar kullanılıyormuş öğrenelim derim..... Varmısınız arkadaşlar... Ben yaznıştım zaten. YUSUF Türkiye'de en çok kullanılan 31. isim |
Bende didikledim:)) 413 sirada ciktim yinede iyi digerlerine nazaran:)) |
Alptraum kardeşim ismin az bulunuyor benim ki gibi 31. sırada değilsin az bulunan daha çok değerlidir. tebrik ediyorum... :clap: :clap: :clap: |
Aslında ismididikle güzel bir oyuna araç olabilir herkes isminin kaçıncı sırada olduğunu burdan yazsın kimin ismi ne kadar kullanılıyormuş öğrenelim derim..... Varmısınız arkadaşlar... Ben yaznıştım zaten. YUSUF Türkiye'de en çok kullanılan 31. isim |
Alıntı:
O bu degil istatistik dogru ya da yanlis güzel birsey dedigin gibi ufakda olsa bir oyun vari birsey basliyabilir |
Didikledim 226 ile Türkiye'de en çok kullanılan isimlerden biriyim. Ülkemizde yaklaşık her 950 kişiden birinin adını taşımaktayım. İsmimin yaygınlık oranı binde 1.05 Çok çocuklu ailelerin son çocuklarına verdikleri ismi taşımaktayım. Ben de son olduğum için.:)):)):)) |
İSİMLERLE İLGİLİ FRM AÇILMIŞKEN BEN DE İÇİMDEKİ SIKINTIYI BURAYA DÖKMEK İSTEDİM. SON ZAMANLARDA DİZİ FİLMLERİNDEN OLSA GEREK TOPLUMUMUZ ÜZERİNDE İSİMLERDEN KAYNAKLANAN TATSIZLIKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI. ARKADAŞIMIN ÇOCUĞU OLDU VE ADINI BABASININ ADI OLAN "ABUZER" İSMİNİ KOYDU. ABUZER ECNEBİ İSMİ OLMADIĞINDAN GALİBA ALAY KONUSU ETTİLER. OLAYIN KAYNAK NOKTASI OLARAK "ABUZER KADAYIF" TİPLEMESİ SUNULDU. BAĞIŞLAMADA , MERHAMETTE SINIR TANIMAYANA ANLAMINDA ALLAH'IN 99 İSMİNDEN BİRİ OLAN Gaffur İSMİNİ BİLMEYENİNİZ YOKTUR. AYNI ŞEKİLDE AVRUPA YAKASI ADLI DİZİDE GAFFUR ADLI TİPLEMESİ. İSMİN MANASI İLE DİZİDEKİ GAFFURUN DAVRANIŞLARI ÖRTÜŞMEKTE MİDİR???:y02::y02::y02: KARTEL MEDYASINUN BU İSİMLERİ KASITLI VE BİLİNÇLİ OLARAK YAPTIĞI KANISINDAYIM. |
21.sıradaymış:WOT.gif: |
Alıntı:
Kesinlikle bilincli o rolde oynayacak kisilere isim verilirken uydurma isim verilmiyor arastiriliyor ve veriliyor.Kesinlikle KASITLI |
''Türkiye'de en çok kullanılan 13. isim'' baya popüler bi adım varmış maşaAllah:) Ayrıca dizilerdeki isimlerin tercihi konusundada sonuna kadar haklısınız... onunla alakalı bir yazıyıda paylaşmak isterim Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:30 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük